‘t Resultaartje
Foto’s
Home Over mij Foto's Workshops Bruidstaart Bestellen Contact © 2018 ‘t Resultaartje - Alle rechten voorbehouden
KvK-nummer 59973293
Foto's
Op deze pagina is een selectie te vinden van de taarten en cupcakes die ik gemaakt heb. Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe foto’s of wil je alle foto’s zien?
Gemaakt van chocoladebiscuit met chocolademousse en naturel biscuit met appel/kaneel en slagroom. Gemaakt van naturel biscuit gevuld met aardbeienslagroom. Gemaakt van naturel biscuit met slagroom. Gemaakt van naturel biscuit met slagroom en jam.
Kindertaarten
Gemaakt met naturel biscuit met peer/kaneel en slagroom en chocolade biscuit met chocolademousse. Gemaakt van naturel biscuit gevuld met slagroom en jam.
Cupcakes en cakepops
Gemaakt van chocolade biscuit met chocolademousse en naturel biscuit met slagroom. Gemaakt van naturel biscuit met aardbei vlaaifruit en slagroom. Gemaakt van naturel biscuit met peer/kaneel en slagroom. Gemaakt van chocolade biscuit met hazelnootcrème en banketbakkersroom. Gemaakt door mij tijdens een workshop Gemaakt van naturel biscuit met slagroom en jam. Gemaakt van naturel biscuit met vlaaifruit aardbei en slagroom. Gemaakt door mij tijdens een workshop Gemaakt van naturel biscuit met stroopwafeltoetje. Gemaakt van naturel biscuit met slagroom en stukjes chocolade. Gemaakt van naturel biscuit met slagroom en jam. Gemaakt van naturel biscuit met chipolatamousse. Gemaakt van naturel biscuit met banketbakkersroom en chocolademousse, en van rice krispies. Gevuld met banketbakkersroom en jam. Gevuld met slagroom en honing
Zoete lekkernijen
Gemaakt van naturel biscuit met slagroom en chocolade biscuit met chocolademousse. Gemaakt van chocolade biscuit met chocolademousse en stukjes chocolade en naturel biscuit met slagroom. Gemaakt van naturel biscuit met bitterkoekjesmousse. Gemaakt van naturel biscuit met appel/kaneel. Gemaakt van naturel biscuit met banketbakkersroom. Gemaakt van cake en buttercream icing. Gemaakt van naturel biscuit met slagroom en jam. Gemaakt van naturel biscuit met slagroom en banketbakkersroom.
Geboorte en babyshower taarten
Gemaakt door mij tijdens een workhop.
Barbie taarten
Volwassene taarten
Gemaakt door mij tijdens een workshop. Gemaakt van naturel biscuit met banketbakkersroom en jam. Gemaakt van naturel biscuit met slagroom en jam. Gemaakt van naturel biscuit met slagroom en jam. Gemaakt van naturel biscuit met banketbakkersroom en jam. Gemaakt van naturel biscuit met vlaaifruit aardbei. Gemaakt van naturel biscuit met banketbakkersroom. Gemaakt van naturel biscuit met slagroom. Gemaakt van naturel biscuit met advocaatmousse. Gemaakt van naturel biscuit met chocolademousse. Gemaakt van naturel biscuit met slagroom en jam. Gemaakt van naturel biscuit met slagroom en jam. Gemaakt van naturel biscuit met botercreme. Gemaakt van naturel biscuit met peer/kaneel en slagroom; hazelnootcreme. Gemaakt van naturel biscuit met slagroom en chocolademousse Gemaakt door mij tijdens een workshop. Gemaakt door mij tijdens een workshop. Gemaakt van naturel biscuit met banketbakkersroom en chocolademousse Gemaakt van naturel biscuit met bitterkoekjescreme en abrikozenconfijt. Gemaakt van naturel biscuit met appel/kaneel. Gemaakt van chocolade biscuit met slagroomvulling. Gemaakt van naturel biscuit met banketbakkersroom. Gemaakt van naturel biscuit met banketbakkersroom. Gemaakt van naturel biscuit met banketbakkersroom; chocolademousse; peer/kaneel met slagroom Gemaakt van naturel biscuit met chocolademousse; slagroom. Gemaakt van naturel biscuit met peer/kaneel en aardbeien vlaaifruit vulling. Gemaakt van naturel biscuit met slagroom. Gemaakt van chocolade biscuit met chocolademousse.
Bruidstaarten
Deze taart is door mij gemaakt als eindstuk van PME1 en is derhalve gevuld met piepschuim! Leuk voor bij de high tea! Gemaakt van cake. Leuk voor bij de high tea! Gemaakt van cake. Gemaakt van chocolade biscuit, gevuld met chocolademousse en afgesmeerd met ganache. Gemaakt van naturel biscuit gevuld met chocolademousse, slagroom aangevuld met stroopwafel en karamelsaus! Gemaakt van naturel biscuit gevuld met peer/kaneel en slagroom. Deze taart is gemaakt van naturel biscuit gevuld met chocolademousse met slagroom en peer/kaneel met slagroom.
Suikerbloemen en boetseersels
Dit boeketje heb ik gemaakt tijdens de PME2 lessen. Deze pot met bloemen hebi k gemaakt als einstuk van de PME2 cursus. Deze taart is gemaakt van naturel biscuit gevuld met aardbeienslagroom met stukjes aardbei en sinasappelslagroom met stukjes sinasappel. Gemaakt van naturel biscuit met slagroom en chocolademousse, en van rice krispies. Deze taart is gemaakt van naturel biscuit gevuld met banketbakkersroom en jam. Dit is mijn eindstuk van PME 3, gemaakt van Royal Icing. Gemaakt van ROZE! naturel biscuit met slagroom en speculoos. Naturel biscuit met slagroom en chocolade biscuit met chocolade mousse. Gemaakt van naturel biscuit met slagroom en naturel biscuit met botercreme. Gemaakt van naturel biscuit met slagroom, naturel biscuit met aardbeienslagroom en witte chocoladebiscuit met witte chocolademousse. Gemaakt van naturelbiscuit met slagroom. Gemaakt van naturel biscuit met slagroom en jam. Gemaakt van naturel biscuit met banketbakkersroom Gemaakt van naturel biscuit met slagroom en naturel biscuit met peer/kaneel. Gemaakt van naturel biscuit met slagroom en jam. Gemaakt van naturel biscuit met witte chocolademousse en naturelbicuit met stroopwafelmousse Gemaakt van naturel biscuit met dame blanche pudding. Deze taart is gemaakt van naturel biscuit met bitterkoekjescreme. Met roze biscuit! Dit is mijn eindstuk van PME 3, gemaakt van Royal Icing. Gemaakt van naturel biscuit gevuld met peer/kaneel en slagroom. Deze pot met bloemen hebi k gemaakt als einstuk van de PME2 cursus.
Cakesmash